Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ultrahangos mosógép Realsonic 2,6L

A Realsonic ultrahangos tisztítókészülékek az ipar, az egészségügy, a tudományos kutatás számos területén sikerrel alkalmazható fém-, üveg-, műanyag tárgyak gyors és megbízható minőségű tisztítására. Made in EU. Professzionális felhasználásra.
Örök darab és igazi békebeli konstrukció dupla motorral!

A terméket csak megrendelésre szerezzük be, nemzetközi szinten is versenyképes áron. A garanciát természetesen cégünk vállalja.
Bátran kérjen ajánlatot a gombra kattintva!

Más méretek is kaphatóak! 1,6L vagy 5,7L. Érdeklődjenek elérhetőségeink egyikén!

Cikkszám: RLS-26
Elérhetőség: Rendelhető ~ 10 nap
Gyártó: Krono

Leírás és Paraméterek

A kád űrtartalma: 4 liter
Kád méretei: 
240 x 140 x 100 mm
Külső méretei: 
265 x 165 x 255 mm
Hőmérséklet szabályzási tartomány: Tsz – 80 C°
Idő szabályzási tartomány: 
2 – 25 perc
Ultrahangos teljesítmény150/300 W
Frekvencia37 KHz
Max. fűtő teljesítmény: 200 W
Hálózati csatlakoztatás: 230 V, 50 Hz

A készülék működési elve:

Az ultrahang generátor által előállított 37kHz névleges frekvenciájú, 450- 500V effektív feszültségű rezgéseket a piezokeramikus ultrahangos rezgéskeltők (PURK) mechanikus rezgésekké alakítják át. A PURK egységek a rozsdamentes anyagú tisztítókádak aljára egy speciális ragasztási technológiával vannak felerősítve, így az általuk keltett mechanikus rezgések a folyadékban lökéshullámok formájában terjednek tovább.
A folyadékok összenyomhatatlansága alapján a lökéshullámok a folyadék teljes térfogatában nagyjából egyenletesen terjednek, így a tisztítókád teljes térfogatában lehetséges a megfelelő hatásfokú tisztítás. A PURK által létrehozott lökéshullámok kavitációs (mikrovákuumos) buborékokat hoznak létre, mely kavitációs buborékok rendkívül agresszívan letépnek minden szennyeződést a folyadékban lévő felületekről. A tisztítóhatás ténylegesen csak abban az esetben érvényesül, ha a tisztítófolyadék tartalmaz a felületekről eltávolított szennyeződéseket kémiai úton megkötni, semlegesíteni képes vegyi anyagokat is, mely a szennyeződések visszatapadását meggátolja. Igen nagyfokú tisztasági hatásfokok elérése vagy a tisztítófolyadék állandó tisztán tartásával (cseréjével), vagy több tisztítókád egymás utáni alkalmazásával lehetséges. A Realsonic ultrahangos tisztítók maradéktalanul megfelelnek a MEEI előírásoknak.
A készülék vezérlése fóliával védett kapcsolóelemekkel történik, és a beállított értékek LED diódák segítségével ellenőrizhetők. Kezelése egyszerű, képzettséget nem igényel. A beállítható értékek az általánosan alkalmazott technológiák figyelembevételével kerültek kiválasztásra. A megoldás előnye továbbá, hogy az ultrahangos tisztító burkolata csepegő víz ellen védetté vált. A fólia könnyen tisztítható, vizes alapú oldószereknek jól ellenáll. A tisztítókádak max. 80°C-os tisztítófolyadékkal történő üzemeltetésre készültek, ennél melegebb oldószer alkalmazásával a rezgésátalakítók károsodását idézzük elő. Savas oldószerek alkalmazása a tisztítókád tönkretételét eredményezheti! Megfelelő kiegészítő berendezéssel, illetve belső saválló tartályok alkalmazásával a savas oldószerek alkalmazása is lehetséges, pl. főzőpohár. Kiegészítő tartozékként rendelhető KO-36-os anyagminőséggel tisztítókosár, kémcsőtartó, főzőpohártartó, fedő és más, az egyedi igényekhez alkalmazkodó kiegészítő elem is.