Kérdése van? 06-1-264-1341
Menü

MODALO MV4 Clasico walnut

Forgatók 3 db órához

A Clasico széria immáron negyedik generációja. Az esztétikus és letisztult forma innovatív megoldásokat rejt. Egy biztonsági üvegből készült ajtóval nyújtja az optimális védelmet. A magas szintű üzemeltetési kényelmet garantálja az újonnan kialakított MV4 érintőképernyő, amellyel mind a három motort külön-külön vezérelhetjük. A napi fordulatszám (TPD) a kijelzőnek hála állítható 650 és 1000 között.

- A ház tömör új-zélandi fa
- Beépített LED megvilágítás
- Érintőképernyő -extra funkciókkal
- Precíz kivitelezés akár 400g-os/60mm átmérőjű órákhoz is
- Több rétegben festett és lakkozott kézimunka
- A pihentetési fázis a 12 órás pozícióban történik
- Az adapter tartozék, de elemről is üzemeltethető
- Német design és tervezés
- Cégünk három év magyar garanciát biztosít

Súly: 4,8 kg
Mérete: 33,5 x 20,5 x 19,5 cm
Cikkszám: 3303624

A termék raktáron van.

279 900,- Ft
db

A Németországban, Hamburgban székelő MODALO GmbH a világ egyik vezető gyártója az exkluzív óraforgatóknak. A MODALO termékeket világszerte a legmagasabb szintű kivitelezés és kiváló design jellemzi már több mint egy évtizede.

Ezt az innovatív terméket a MODALO színvonalas és kifinomult hagyományait szem előtt tartva fejlesztik és gyártják és minden szempontból megfelel az óragyártók által támasztott magas követelményeknek.

A MODALO óraforgatókat speciálisan az automata szerkezetű karórák funkcionális tárolására tervezték. Órájának hosszú élettartamához hozzájárul a MODALO, garantálva a csendes működést és a gyengéd felhúzást miközben a készülék zökkenőmentesen átadja a mozgási energiát az óraszerkezetnek.

Az új MV4 óraforgató kollekció az élvonalbeli technológiát és a választékos designt kombinálva nyújtja önnek a maximálisan egyszerű és könnyed használatot. A kiváló anyagok használatával MODALO MV4 óraforgatója kiemelkedik környezetéből és biztonságos helyet nyújt automata óráinak.

Copyright © 2014 Krono Kft. All Rights Reserved.
Ha tetszik áruházunk, keress minket a Facebookon is.