Kérdése van? 06-1-264-1341
Menü

MODALO MV4 Inspiration óraforgató walnut

Forgatók 1 db órához

Az új Inspiration MV4-es széria a hagyományos anyagokat és a legmodernebb technológiát elegánsan kombinálja. Négyféle stílusos designban kapható. Cégünk két év magyar garanciát biztosít.

- A ház tömör új-zélandi fa
- Precíz kivitelezés akár 400g-os/60mm átmérőjű órákhoz is
- Több rétegben festett és lakkozott kézimunka
- Egyedi rugós óratartó párna
- Öt programbeállítási lehetőség
- Krómozott fémlábak
- A pihentetési fázis a 12 órás pozícióban történik
- Az adapter tartozék, de elemről is üzemeltethető
- Német design és tervezés

Súly: 1,6 kg
Mérete: 13,50 × 12,50 × 17,00 cm
Cikkszám: 2701914

Raktárról másnapra tudjuk küldeni!

69 900,- Ft
db

Kattintson IDE a videóhoz...

A Németországban, Hamburgban székelő MODALO GmbH a világ egyik vezető gyártója az exkluzív óraforgatóknak, kivételes óradobozoknak, és első osztályú óratárolóknak. A MODALO termékeket világszerte a legmagasabb szintű kivitelezés és kiváló design jellemzi már több mint egy évtizede.

Ezt az innovatív terméket a MODALO színvonalas és kifinomult hagyományait szem előtt tartva fejlesztik és gyártják és minden szempontból megfelel az óragyártók által támasztott magas követelményeknek.

A MODALO óraforgatókat speciálisan az automata szerkezetű karórák funkcionális tárolására tervezték. Órájának hosszú élettartamához hozzájárul a MODALO, garantálva a csendes működést és a gyengéd felhúzást miközben a készülék zökkenőmentesen átadja a mozgási energiát az óraszerkezetnek.

Az új MV4 óraforgató kollekció az élvonalbeli technológiát és a választékos designt kombinálva nyújtja önnek a maximálisan egyszerű és könnyed használatot. A kiváló anyagok használatával MODALO MV4 óraforgatója kiemelkedik környezetéből és biztonságos helyet nyújt automata óráinak.

Copyright © 2014 Krono Kft. All Rights Reserved.
Ha tetszik áruházunk, keress minket a Facebookon is.