Kérdése van? 06-1-264-1341
Menü

Fizetési módok

A fizetés lehetőségek az alábbiak:

 

1, Kiskereskedelmi személyes átvétel az üzletünkben szünetel a COVID-19 helyzet miatt. Előreutalás esetén a rendelését kiadjuk az áruházunk melletti parkolóban telefonos egyeztetést követően. Személyesen az üzletben csak viszonteladóinkat tudjuk fogadni.

2, Előreutalás esetén a vevő részére díjbekérőt küldünk melyen többek között fel van tüntetve cégünk számlaszáma és a végösszeg. A szállítási költség ebben az esetben 1190,- Ft áfásan.  Az utalás közleményébe kérjük feltüntetni a díjbekérő/számla sorszámát. Amint a kért összeg beérkezik cégünkhöz mi a termékeket futárszolgálattal 24 órán belül küldjük. A számla eredeti példányát a csomaghoz csatoljuk. A kiszállítás bruttó 30.000,- Ft feletti rendelés esetén ingyenes! A termékekért visszaigazolásunk után személyesen is be lehet fáradni.

 3, Utánvétel esetén a szállítási költség 1590,- Ft áfásan és a termékek futárszolgálattal kerülnek kiszállításra. A végösszeget a futárnak készpénzben kell megfizetni. Magánszemélyek részére a kiszállítás bruttó 30.000,- Ft feletti rendelés esetén ingyenes!

Termék kategóriák

Copyright © 2014 Krono Kft. All Rights Reserved.
Ha tetszik áruházunk, keress minket a Facebookon is.